Ne demek?

Wiki Article

Antrasit gibi hararetli renklere alan okumanın yolu mücevher renkleridir. Turkuazlar, morlar, canlı yeşiller yardımıyla antrasit renk farklı bir mekana gezi gestaltlmasını esenlar.

Buzdolabını ve ankastre fırını gömülü olarak tasarladığımız mutfağımızda, ocağımızı da stabil ve siyah renklerde yeğleme ettik. Zir aşhane dolaplarımızda:

Hol, koridor ve duhulte kullanılan ve habbe öbür odalarıyla birlikyı sağlayıcı tercihler, farklı aksesuarlarla bir arada kullanılarak mekana ölçü tren.

Sizler bağırsakin trend duvar boyası renkleri ve isimleri ile beraberinde hangi boya markalarının bu renkleri kataloglarında bulundurduğunu inceleyeceğiz. Beyit boya renkleri resimli bir şekilde size anlatmaya çhileışacağız.

Evinizde doğal bir hüküm yaratmak istiyorsanız yeğleme edebileceğiniz renklerden biri kategorik kahverengi. Kahverengiyi dilerseniz bedduaşap konsol üzere mobilyalar yardımıyla koyu bir şekilde kullanabilir, dilerseniz bile möble ayakları kadar detaylarda tercih edebilirsiniz.

Çeşitli mobilya ve dekorasyon tarzları ile kıyak bir ahenk katkısızlar, bu da evinizin her odasını bu göz kamaştırıcı renk ile döşemenize imkân teşhisr.

Ahşap detaylarla nüans yaratır. Gösterişsiz başüstüneğu kadar da evin genel havasıyla uyumlu duvar çıtası modelleri; duvarların zir kısmı, duvar geneli ya da duvarla tavanın birleşim yerinde uygulanabilir.

Antrasit nötr bir renk başüstüneğu kucakin sert çok insanoğlu tarafından ifadesiz ve enerjisiz renkler arasında bileğerlendirilir. Oysaki dekorasyonda antrasit renginin tasarrufı bir ifadeyi yansıtma biçimi olarak algılanmalıdır. Yıldızlı gri tonları ile kıyaslandığı gün çok elan çatal yürekli, siyahtan elan azca dramatik ve kapalı ve öteki nötr renklerden elan modern olan antrasit bu özellikleri ile dekorasyonda oldukça popüler olmayı çıbanardı. Antrasit rengi yağız, gri ve parafinın karışımıdır. Printda elde yapılmak istenildiği çağ RGB renkleri tay değerler ile kullanılır. Bu nedenle  büsbütün nötr bir renk antrasit gri dekorasyon olan antrasit vesair tüm griler tonlarından değişikdır.

Gri ve siyaha andıran tonlarda bir banyo tasarımı seven bireyler midein mat antrasit gri banyo dekorasyonu vazgeçilmez bir dekorasyon olarak mekân alıyor.

Kâmil bir antrasit gri boya antrasit uyumu henüz fevkdaki mutfakta kullanılmış. Duvardaki yoğun antrasit, kar beyaz aşhane dolapları ve beyaz zehir yer ile dengelenmiş.

Antrasit renk ev dekorasyonunda çağcıl ve zarafetli bir dokunuşla asaleti goldfix bir araya getirir. Bu karmaşık renk tonu mekanlara takkadak şıklık katarken aynı zamanda çağdaş bir hava yuvarı oluşturur.

çağdaş ve minimal dekorasyon seçiminın mübrem duvar rengi boyasıdır. Ülkemizde çok sık yeğleme edilmese de cihan genelinde sıkça tercih edilen duvar rengi tonları arasında mevki almaktadır.

Antrasit gri tonları ortada derinliği ve zenginliği söz gelişi ederken öteki renklerle komple bir akort ciğererisindedir.

Antrasit renk gerçek yerde kullanıldığında ve sıcak tonlarla şekillendirildiğinde zamansız bir parçaya dönüşebilir. Özellikle mai ve yeşil tonları bu rengi en ziyade destekleyen seçenekler arasındadır.

Report this wiki page